Відомий український виконавець Павло Зібров частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч осіб.

Зараз Виконавець поділився цілою серією знімків з Анною Трінчер. На одній з фотографій все ж присутні і Михайло Поплавський, і Аліна Гросу, але основна увага - на спільному виступі з молоденькою дівчиною.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

За словами Павла Зіброва, Поплавський вирішив приготувати "Різдвяні зустрічі" на Новий Рік і Різдво.

"Сучасні постановки, нові пісні, зорепад українських артистів і ціла команда професіоналів творять це шоу для вас, дорогі глядачі! Ось це рівень! Супер! Зйомки вже в розпалі, перший день відзнятий, попереду ще багато цікавого!", - заявив співак.

Він додав, що це шоу буде показано на телеканалі "Україна".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

"Це буде круте шоу", "Обов'язково буду дивитися😍", "Має бути ух, як цікаво🔥", "Обов'язково буду дивитися😍", "Вже чекаю ці зустрічі", "Буду дивитися звичайно👏", "Буде точно круто👏", "З задоволенням буду дивитися😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров зізнався, чого ніколи не допустить у відносинах з Мариною: "Ми проти"

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров влаштував "трійничок" з підопічною Ганною Трінчер і Михайлом Поплавським: "Чого і Вам бажаю"

Знай.ua писав, Павло Зібров показав жінок, яких не спокушатиме вусиками