Відома російська співачка, 56-річна Марина Хлєбнікова, яка після пожежі у своїй власній квартирі проходить лікування в московській лікарні, отримала зараження тканин обличчя. Медики діагностували у неї опік очей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням московських журналістів одного з видань.

Марина Хлєбнікова, фото з instagram
Марина Хлєбнікова, фото з instagram

Артистка все ще перебуває в медикаментозній комі, в яку її ввели через сильні болі. На даний момент медики проводять курс антибіотиків, щоб інфекція не поширювалася далі. Її стан оцінюють як стабільно важкий.

У палату до Хлєбникової як і раніше не пускають родичів, так як медики побоюються, що вона може чимось заразитися від сторонніх.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official
Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official

Варто також нагадати нашим читачам, що раніше, 19 листопада, артистка серйозно постраждала при пожежі у власній квартирі в Москві. Пізніше стало відомо, що співачці проводять інтенсивну терапію, в тому числі антибактеріальну. Уточнювалося, що її зняли з апарату ШВЛ.

Раніше повідомляли, Харків охопило потужне полум'я: рятувальники збивалися з ніг, людей довелося терміново евакуювати.

Як повідомляв Знай.uа, налякана Леся Нікітюк забила тривогу через пограбування квартири: "Слава Богу, що обійшло".

Знай.uа писав, мужні пожежники врятували життя хлопчика, який ховався від вогню на балконі - "І так щодня".