Дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, яка цьогоріч завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, похизувалася своїм розкішним образом.
Дар'я Білодід має чимало шанувальників, тому активно веде свій блог в Instagram, де за нею стежить понад 480 тисяч осіб. Тут вона ділиться новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого та професійного життя.
Цього разу Дар'я Білодід опублікувала нове фото. На ньому спортсменка позувала сидячи на дивані та мило посміхаючись на камеру. Дівчина обрала дуже жіночний та елегантний образ. Вона одягла синій костюм, який підкреслила аксесуарами - масивними сережками та годинником.

Дар'я Білодід, фото з instagram
Дар'я Білодід, фото з instagram

"Бажаю всім більше посміхатися, цінувати кожну мить і насолоджуватися цим дивовижним життям💙", - так Дар'я Білодід підписала фото.


Вірним фанатам іменитої спортсменки сподобалося її нове фото. Вони відзначили, що цей образ Дар'ї дуже личить.

"Яка гарна 😍", "Найкрасивіша, най, най !😍", "Хочу стати такою як ти!", "Така гарна", "Ти як завжди чарівна, спортивна та неперевершена", "Гарненько❤️", "Люблю тебе", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Дар'я Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "Це не кохання, а захоплення". Дівчина відверто заговорила про особисте життя