Скандально відома українська блогерка, фрік-модель, колишня учасниця популярного реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, за якою в мережі Instagram стежать вже понад 270 тисяч людей, продовжує спілкуватися зі своїми прихильницями.

Цього разу мова піде не про чергову зміну в зовнішності Насті, а про те, що вона все таки радить своїм фанаткам, які звертаються до неї за порадою, думаючи, що вона може знати корисне.

Про це стало відомо завдяки новій Storeis Анастасії Покрищук в мережі Instagram.

Stories Анастасії Покрищук, скріншот: Instagram
Stories Анастасії Покрищук, скріншот: Instagram

Все почалося з того, що Настя вирішила відповісти в своїх історіях на відповіді її підписниць, і одне з питань звучало так: "Що подарувати чоловікові на НГ? Він мене повністю забезпечує, робить все".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

На таке питання Настя знайшла відповідь, і також варто зазначити, що блогерка не підбирала пристойних слів: "Ось це ох*єний мужик, п*здатий. Йому треба дарувати щось ох*єнне і п*здате. Який мужик, такий і подарунок, зрозуміли? Х*йовий? Даруєш йому х*й, бл*ть, за щоку, зал*пу за комір".

Ось в такому брудному ключі Настя стала відповідати на інші питання. Словом, якщо Тобі, наш дорогий читач, такий контент цікавий, то переходь до "переробленої пацанки" на сторінку і побачиш багато всякого. Але будь добрий, розумій, що це шок-контент. Ми попереджали.

Раніше повідомляли, королева пластики Похрещук розповіла, що чекає жінок, які заводять собі багатих коханців: "Е**ть все підряд, тому що г*** він".

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Настя Покрищук показала, що у неї спільного зі Світланою Лободою: "Зирять, як на диво-юдо".

Знай.uа писав, перероблена пацанка Покрищук знайшла у себе черговий недолік: "Але все одно ідеальна".