Відомий американський актор, комік і письменник, а також лауреат премій «Золотий глобус» і «Еммі» Алек Болдуін дав своє перше інтерв'ю після трагічного випадку на знімальному майданчику. Через таку подію в соціальних мережах почався справжній хаос.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Алек Болдуін дав своє перше офіційне інтерв'ю з моменту трагедії на зйомках "Іржі", в якому заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета. Подробиці - за посиланням в описі #алекболдуін", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка підтримує відомого актора, просто в не себе після цього жахливого випадку. Фанати всіляко підтримують свого кумира і не забувають про себе нагадувати.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Алек Болдуін
Алек Болдуін

"Як же шкода мужика", "так нічого не зрозуміло?! Якщо він не натискав і не стріляв, хто тоді вбив оператора ??", "На себе не схожий", "всі актори-чоловіки мають жіночий характер і відмазки у нього бабські", "ABC NEWS виклали в Twitter трейлер до інтерв'ю з Болдіуном, в якому актор заявив, що не натискав на спусковий гачок пістолета. "Я так і не спустив курок. Я ніколи не направлю на людину пістолет і не вистрілю в нього", – сказав Алек", "а хто тоді стріляв якщо він не натискав на курок?", "Бідолаха", "Тримайся, Алек", "підстава", - залишають відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі написали про погане і хороше в Веном-2.

Нагадаємо, що проти Алека Болдуіна відкрили ще одну кримінальну справу.