Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

Вже цієї п'ятниці, 3 грудня, відбудеться фінальний 12 випуск "Холостячки", де виконавиця виступає в головній ролі. На проекті залишилося всього три чоловіки - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко, який вирішив проблему з розлученням і повернувся, щоб продовжити боротьбу за серце Злати.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Зараз Злата вирішила познайомити українців зі своїми натуральними волоссям, яким дала відпочити, зробивши перерву від "ботокс-терапії". Вона робить невелику перерву в стайлінгу і навіть почала сушити їх природним шляхом.

"I щоб надати фактуру - наношу сольовий спрей. На відпочинку в ролі сольового спрею - улюблений океан🌊 прямі або кучерики? Ось в чому питання😂", - пише Огнєвіч в публікації.

На знімках вона постала в легкій червоній накидці, у вільних блакитних джинсах і в білій майці без бюстгальтера.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Дуже красиво❤️ кучерики - це завжди так грайливо🥰", "Красуня😍 Я в шоці, що ти кучерява від природи, завжди милувалася ідеально прямими і гладкими волоссям😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Рома Свечкоренко повернувся до Злати Огнєвіч обманом: на шоу "Холостячка" трапилася афера століття з розлученням

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч готова назвати ім'я переможця "Холостячки", обранець випадково "спалився": "Кільце в руці"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як правильно загадати бажання перед Новим роком, щоб воно збулося: "Посилаєте в..."