Популярна російська блогерка Настя Івлєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 19 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно зірка шоу про подорожі "Орел і решка", колишня дружина репера Елджея і прихильниця творчості гумориста Олексія Щербакова ділилася знімками зі своїм колишнім коханим, якого зустріла на Кіпрі.

Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої
Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої

"Кого тільки не зустрінеш не в Росії", - пише вона в публікації.

Користувачі розділилися на кілька таборів - одні бажають, щоб вони возз'єднали свої стосунки, хтось дорікає Івлєєву в тому, що вона говорила про небажання публікувати спільні фото з Елджеєм в майбутньому, а хтось вирішив повчити Настю життя і нагадати, що життєвий урок буде повторюватися до тих пір, поки не буде засвоєний.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А зараз Анастасію Івлеевку і репера помітили на романтичній вечері в ресторані. Однак, судячи з того, як молоді люди поводяться за столом, теплими між ними відносини назвати важко.

"Їм і поїсти просто разом не можна? Відразу вечеря перетворюється в романтичний?", "По-моєму, у них не особливо романтично", "Майно ділять напевно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Івлєєва після розлучення з Елджеєм перевтілилася в "пацанку": "Не спокушай"

Як повідомляв "Знай.ua", "По стопах Моргенштерна": Елджей купив нерухомість на мільйони євро, щоб стати громадянином Кіпру?

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал"