Відомий український хореограф, танцюрист і переможець шоу "Танці з зірками" Євген Кот дуже любить порадувати тисячі шанувальників яскравими кадрами з життя, а особливо зі своєю коханою. Однак цього разу без особливої радості, артист заявив, що його автомобіль потрапив в аварію. І на щастя, без нього самого і не з його вини.

Довелося дане авто здавати в ремонт, а пішки ходити сотні кілометрів дуже важко, але і з цієї ситуації Євген Кот знайшов вихід.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Кота в мережі Instagram.

Публікація Євгена Кота, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Кота, скріншот: Instagram

"Чи Любите ви сиру, мокру погоду? Я її просто ненавиджу Холодно, неприємно, брудно, фу. Але менше на неї звертаєш уваги коли пересуваєшся не пішки, а у власному транспорті. Знаю він не у всіх є, і не завжди потрібен.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Але коли живеш за містом, як я, і у тебе є багато робочих і побутових справ машина просто необхідна. Нещодавно наше авто потрапило в ДТП (не з нашої вини), ми віддали машину на ремонт на три тижні і залишилися без коліс. У перші дні це було пекло!

Ми пробували пересуватися на таксі, але за цілий день сума накапала капець немаленька, 2300грн не враховуючи поїздку з аеропорту додому за місто. Ми вирішили взяти машину в оренду! І скажу я вам що це біса зручний сервіс, який ще економить бюджет!

Це був мій перший досвід використання такого сервісу, і скажу що я залишився задоволений і тепер знаю, як буду робити коли буде потрібна машина на деякий час.", - розповідає Євген.

Євген Кот, фото: Instagram
Євген Кот, фото: Instagram

Раніше повідомляли, зірка "Євробачення" Женя Галич потрапив у ДТП і став іншою людиною: "До весілля заживе...".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим-Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "Одна насолода".

Знай.uа писав, донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко вперше вийшла на велику сцену-скоро заспіває, як бабуся Ніна.