Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 140 тисяч чоловік.

Зараз виконавець поділився архівною фотографією зі своїм другом Олександром Богуцьким, у якого, 2 грудня 2021 року, День Народження. Невідомо, скільки саме років Олександру на цьому знімку, проте на вигляд десь до 30.

Олександр Пономарьов і Дзідзьо, скріншот: Youtube
Олександр Пономарьов і Дзідзьо, скріншот: Youtube

"У мого старого друга, Олександра Богуцького, сьогодні День народження! Многая і блага літа! Люблю тебе і поважаю!", - пише Пономарьов в публікації.

При цьому артист не втримався і двічі опублікував цей пост. Користувачі приєдналися до привітань, підбираючи максимально теплі слова з нагоди такого свята.

Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram
Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Вітаю А. Богуцького! А ви ж який хорошюсенький!🤗", "Приєднуюся❤️", "Фото зроблено💯 в нашій Каховці❤❤️", "Який гарний Пономарьов, не можу надивитися😍", "Два Сани запалювали в Каховці у нас. Був час", "З днем народження! Нехай дружба з роками тільки міцніє🎉💖", "Щирі вітання імениннику!🎂🎉", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов з Дзідзьо склали всіх колишніх в "Пазли": "Це бомба"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пономарьов надихнув Дзідзьо на "подвиг" після розлучення: всі жінки закохаються

Знай.ua писав, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під півас"