Відомий український реп-виконавець та ведучий популярного гумористичного шоу "Ліга сміху" Олексій Потапенко (Потап) показав, як його зранку зустрічає родина.

Потап має чимало шанувальників, саме тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Цього разу Потап поділився новим фото на якому позувала його кохана дружина Настя Каменських та їхня улюблена собака Мімі. На фото видно, що Настя Каменсьикх займалася ранковою зарядкою, однак їй завадила їхня пухнаста улюблениця, тому вона взяла її на руки.
У цей момент зі сходів спускався Потап. Його так розчулила ця картина, що він вирішив сфотографувати своїх дівчаток.

Фото зі сторінки Потапа
Фото зі сторінки Потапа

"Спускаюся вниз, а там на мене чекають такі дівчата)) Настя Каменських і Мімі", - так Потап підписав опубліковане фото.

Фанатам Потапа сподобалося його нове фото, тому вони прийнялися залишати компліменти для Насті Каменських та їх собаки Мімі.

"Ага, класний песик)", "Красуні🔥", "Ай ❤️❤️❤️", "Красуні🔥", "Милооо💔", "Чудова сім'я!",- зазначили вони.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських на "Масці" вирішила зняти "прикриття" з диньок, Данилко і Винник оцінять. Настя Каменських поділилася новими фото у розкішній сукні,.

Також Знай писав, Потап знайшов заміну Насті Каменських: улюблениця Melovin Ліза Русина вміло заманила продюсера дупцею

Ранее Знай сообщал, пиришки-пупиришки: Настя Каменських забула слова зіркового хіта