Відомий український виконавець і молодий батько Віктор Павлік, який виховує маленького сина з Катериною Репяховою, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.
Зараз він розповів журналістам програми" Зірковий шлях", що транслюється на телеканалі" Україна", про реакцію на скандал між колишньою дружиною Лорою Созаєвою і нинішньою дружиною Катериною Репяховою.

Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik

"постійно є якісь незрозумілі непорозуміння. І коли з нашого боку реально Катя на суд Божий, на всіх людей нічого поганого не робить, то якось сталося, що Лариса висловилася не дуже красиво. І звичайно все вже набридло. Хочеться спокою, хочеться миру", - заявляє Віктор Павлік.

А потім виконавець ділиться найголовнішою мрією останнього часу-він хоче, щоб всі вони помирилися і жили між собою спокійно, по-дружньому.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Однак кілька днів тому Катерина дозволила собі поставити "крапку" в конфлікті, заявивши, що ніколи ще не стикалася в своєму житті з такою ненавистю. Людина, за її словами, найстрашніша істота, бо завжди здатна розпалити війни та інше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Катя Репяхова заговорила про помилки молодості Віктора Павлика: "Зустрічав своїх нових дружин, коли був одружений на попередніх"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Репяхова і Віктор Павлік розповіли, чому навчили маленького сина: "Вже спробував..."

Знай.ua писав, Віктор Павлик показав лайфхак, як обійтися без коляски для дитини-задоволені і син, і тато: "Крутиш на всі 100"