Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця виставила 10-секундне відео, за допомогою якого вирішила нагадати фанатам, що вже в суботу відбудеться новий випуск другого сезону грандіозного шоу "Маска".

Настя Каменських
Настя Каменських

Вона постала в цікавому зеленуватому костюмі з голим плічком і невеликою відкритою областю на грудях. Під кінець Анастасія за допомогою танцювальних рухів злегка присіла, відкривши рот і погравши язичком.

"Настрій - танцювати! Адже завтра - новий випуск шоу @maskaukrainetv став ставте ♥️ якщо будете дивитися - 4.12 о 21:00 на @kanalukraina. І пишіть, як думаєте, хто ховається під вашою улюбленою маскою - Жирафа, Робота, Кота, Порося. Тигра, Скандалу або Мухомора?🤔", - пише Настя Каменських у публікаціях.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Як завжди очманіти! Немає слів! Ви красоточка🔥", "Не можна вже інші рухи вивчити😂", "Настюша прям з казки якоїсь👏", "Так, у вас весела маска, ви там всі такі прикольні, класні!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова зупинила "підкати" Олега Винника до Насті Каменських на шоу "Маска": "Наліво не ходить"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захват у Даші Астаф'євої: "Завжди так співаю і горя не знаю"

Знай.ua писав, Настя Каменських показала себе в 18-вже тоді була ідеальною нареченою для Потапа: смішна дівчинка в блакитному купальнику