Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я-Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Свою популярність і впізнаваність артистка заробила буквально зі швидкістю світла, її перші хіти "Голови" і "Відкривай" в 2018 році викликали захват у тисячі українців. Олена не перестає радувати свою віддану публіку новими треками, у яких також є всі шанси на великий успіх.

Фото: Instagram Alyona Alyona
Фото: Instagram Alyona Alyona

Цього разу артистка розмістила чергову відверту фотографію, на якій її груди приховані лише піною для ванн, немов бюстгальтер. На голові у Олени можна помітити кумедну шапочку для душу, а в руках - мочалку. Знімок вийшов сміливим і незвичайним, як і все інше, що робить співачка.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до фото Олена розповіла, на що в першу чергу звертає увагу при купівлі товару. За словами знаменитості, для неї важливо абсолютно все - вартість, дизайн і навіть історія створення. А особливу перевагу співачка віддає екологічним товарам.

Нагадаємо, Alyona Alyona в одній білизні вивалила свої 100 кілограм у всій красі: "Дивіться глибше"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona розповіла про себе огидні деталі: "Не висмикуюсь, а ковтаю"

Також портал Знай.uа писав, що реперше Alyona Alyona "запропонували" піти в сауну голою заради безпеки: "Невідомо, як..."