Наші читачі пам'ятають, що чоловік Насті Каменських Олексій Потаппенко нещодавно показав всім, як його зустрічає сім'я вранці вдома - там була собачка Мімі і його улюблена Настя, які разом розташувалися на підлозі і дивилися просто на Потапа. Цього ж разу про Настю Каменських нагадало шоу "Маска", де співачка Зоряний детектив.

У новому ролику показали всіх, хто може зацікавити телеглядачів - і Настя, і Андрій Данилко, і Оля Полякова, і навіть яскравий ведучий Вова Отапчук. Сама ж Настя Каменських здивує телеглядачів дуже відвертим вбранням з дуже екстримальним декольте.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

"Вау, хто це тут? Сяюча і вражаюча поп-діва NK @kamenskux. Краса, шарм і інтуїція шоу МАСКА! Любимо її саме за це. Дивіться найзагадковіше шоу МАСКА по суботах на каналі "Україна".", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

Варто розповісти дуже цікавий факт про те, що напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 на каналі "Україна" вийде масштабне святкове шоу "Новорічна Маска". Порадують глядачів своїми виступами улюблені зірки публіки. На відому сцену 31 грудня вийдуть нові герої, під костюмами яких сховаються суперзірки українського шоу-бізнесу.

Не менше здивують і зіркові детективи шоу "Маска" Оля Полякова і DZIDZIO, які вперше виконають спільну пісню "Щасливі люди" перед мільйонами глядачів автор нового хіта Михайло Хома відверто розповів, що надихнуло його на створення чуттєвої композиції і як він дійсно ставиться до зіркової колеги.

Раніше повідомляли, Настя Каменських зізналася в доленосній зустрічі: "Дядя Паша, це я".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу "відбила" Машуковського у Анастасії Приходько-Полянський в прольоті: "Кінчаюся".

Знай.uа писав, Потап зненацька застав Настю Каменських за дивним заняттям: "Спускаюся вниз, а там...".