Відома співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Іонова), якій заборонили в'їжджати в Україну, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця потрапила в скандал після того, як запропонувала обладнати в навчальних закладах курилки для старшокласників. Вона заявила, що її 14-річна дочка теж курить і це викликало шквал негативних коментарів на її адресу.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

А зараз, на одному із заходів, Глюкоза вийшла до фотографів разом з Лідією і показала максимальну ніжність по відношенню до своєї дочки. Вона підтримала дитину, обіймала її і дбайливо направляла в світській тусовці. А перед тим, як вийти до фотографів, поправила пірсинг в носі підлітка.

Артистка поводилася, як деякі висловилися, як мати XXI століття-бо заохочує самовираження школярки, не лаючи її за неформальні образи та інше.

Скрін, Instagram Глюкоза
Скрін, Instagram Глюкоза

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Щось з дівчинкою не те😢", "Видно покурила вже", "Награна показуха. Відразу видно любові немає. Тільки піар за гроші", "Мила дівчинка, прикольна👍 класно, коли мама підтримує", "Таке відчуття, що Глюкоза приховує діагноз доньки!", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Глюкоза)
Коментарі, скріншот: Instagram (Глюкоза)

Нагадаємо, Глюкоза приміряла майже "невидимий" купальник, вся попа і груди - як на долоні: такого немає навіть у Лободи і Лорак

Як повідомляв "Знай.ua", зірка 2000-х Глюкоза розплакалася, коли дочка пішла по її стопах в музиці: "Я в шоці"

Знай.ua писав, зірка 2000-х Глюкоза розкрила свої секрети шикарного зовнішнього вигляду: всього три правила