Наші читачі пам'ятають, що ще в середині листопада відома російська співачка Марина Хлєбнікова ледь не згоріла живцем у своїй власній квартирі. Справа в тому, що при пожежі жінка сильно постраждала, її встигли вчасно госпіталізувати в медустанову, проте медики сильно побоюються за стан її здоров'я.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

За інформацією журналістів, у Марини почалося зараження уражених тканин обличчя, а також проблеми із зором. Медики діагностували опік рогівки очей у відомої виконавиці.

Хлєбнікова досі перебуває в медикаментозній комі через сильні болі. Лікарі змушені вводити пацієнтці антибіотики, щоб запобігти подальшому поширенню інфекції. При цьому, в палату до знаменитості не пускають навіть родичів і близьких.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

В першу чергу, це робиться для виключення ризику зараження будь-якої інфекцією, але, в тому числі, лікарі намагаються вберегти співачку від спілкування, так як воно може спровокувати зайвий стрес.

Марина Хлєбнікова, скріншот: YouTube
Марина Хлєбнікова, скріншот: YouTube

Нагадаємо, кілька днів тому Марина ледь не загинула через пожежу у власній квартирі. Як з'ясувалося, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем. За даними Telegram-каналу Mash, артистка заснула з палаючою сигаретою в руках.

В результаті інциденту співачка отримала серйозні травми: у неї діагностували понад 50% опіків тіла, а також отруєння чадним газом і інгаляційне ураження. Повідомляється, що в її крові було виявлено алкоголь.

До слова, лікарі оцінюють стан Хлєбнікової, як важкий, а ступінь опіків такий, який "загрожeє життю". За словами медиків, у артистки ураження тіла різного ступеня, і незабаром їй буде необхідна пересадка шкіри і серйозна пластика.

Раніше повідомляли, "Baby one more time": як змінювалося тіло іменинниці Брітні Спірс від 90-х і до сьогодні.

Як повідомляв Знай.uа, у школі обвалилася стеля прямо під час уроку, дитина отримала травми: кадри з місця НП.

Знай.uа писав, лікарня замість солодощів: дітям підсунули небезпечну хімію під виглядом цукерок.