Відома українська співачка Аліна Гросу, яка отримала популярність досчатого рано і зараз продовжує тішити своїх фанатів. Нещодавно співачка разом зі своїм коханим актором Романом Полянським прикрасила обкладинку журналу.

Про це Аліна Гросу розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 460 тисяч осіб.

Аліна Гросу разом з Романом Полянським прикрасили обкладинку журналу. Для фото пара вибрала схожі образи і обидва наділи чорні піджаки і білі сорочки. Родзинкою образу співачки стали хвилясте волосся.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

"Новий номер журналу "Отдохни" вже вийшов з нами ❤️всі закулісся нашого життя і не тільки ми відкрили спеціально для вас😅, а самі ми так і не змогли купити собі на пам'ять журнал(( куди не прийдемо, кажуть, розкупили😭", — зазначила Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Також Гросу поділилася і іншими фото, але на яких вона позує сама. Вона вибрала чорне маленьке плаття, яке вигідно підкреслило декольте співачки. Свій образ вона доповнила довгими чорними рукавичками.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Фанатам Аліни Гросу сподобалися її фото, тому вони почали залишати десятки компліментів.

"Чарівна😍", "красива😍", "такі красиві❤️🔥", " ви гармонійна пара. І Аліна Гросу поруч з цим чоловіком розкривається неймовірно все більше і більше", " красива пара😍", " яка ж ви красива дівчина! Моє захоплення ❤️", " чудово🌟 👌", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Аліна Гросу і Роман Полянський показали, що у них спільного один з одним: ідеальна пара, як Бонні і Клайд

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу "відбила" Машуковського у Анастасії Приходько-Полянський в прольоті: "Кінчаюся"

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу перетворилася на ляльку перед Новим роком: "як балерина в скриньці". Українська співачка розповіла про те, як готується до новорічних свят.