Відомий танцівник, чемпіон світу з латинських танців та суддя шоу "Танці з зірками" Максим Чмерковський зізнався, що шкодує через участь у "Холостяку".

Про це іменитий танцівник зізнався у програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

Так, Максим Чмерковський під час недавнього інтерв'ю зізнався, що шкодує через участь у шоу "Холостяк". Танцівник переконаний, що рішення про участь у шоу було не правильним у той момент.

Максим Чмерковський, скріншот з відео
Максим Чмерковський, скріншот з відео

"Я не думаю, що це був правильний для мене у той момент проєкт", - зазначив Максим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами судді "Танців з зірками" він не вірить, що на подібних проєктах можна знайти справжнє кохання. Такі союзи створюються перш за все для піару, і нічого зі справжніми почуттями вони не мають спільного.

Максим Чмерковський, скріншот з відео
Максим Чмерковський, скріншот з відео

"Я не про популярність, це про те, в що я вірю, а в що не вірю. Я не вірю, що обирати з людей це правильно. Зазвичай це так, телевізійний роман. Попіарилися, а потім розбіглися", - зізнався він.

Нагадаємо, Макс Чмерковський після "Танців з зірками" показав, заради чого живе: "Я б займався...". Чмерковський поділився сімейною ідилією - дружина-красуня і син весь у тата

Також Знай повідомляв, Артура Логая засудили за "шведську сім'ю" на "Танці з зірками": "Додому йому вже треба". Не всі фанати оцінили чуттєвий танець Артура Логая з його дружиною Євгенією і партнеркою Ганною

Раніше Знай писав, одружений Макс Чмерковський отримав зізнання від українки після "Танці з зірками": "Ти самий...". Відомий хореограф отримав визнання від шанувальниці прям на вулиці.