Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Його дружина зовсім недавно попалася на відео, коли повернулася додому п'яненька після тусовки з подругами. Телеведучий зафіксував це і навіть попросив сказати слово "синхрофазотрон", щоб зрозуміти - наскільки сильно п'яна його дружина.

Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram

А зараз Христина поділилася своїм настроєм. Вже настав грудень, передноворічна пора - але у неї досі в душі Сонячна осінь.

"Вже всі виставляють новорічну атрибутику, а у мене в душі ще Сонячна осінь! Радієте, що скоро новорічні свята?🎄 Коли плануєте нарядити ялинки?", - пише вона в публікації.

Вона опублікувала всього пару фотографій, будучи в коротких туфлях, вузьких джинсах і пишній куртці з сорочкою під нею.

Вова Остапчук, фото з Instagram
Вова Остапчук, фото з Instagram

"Ваші образи завжди викликають захоплення👏", "1 грудня вже нарядила ялинку🎄", "У мене теж поки ще осінь😂 новорічна атмосфера для мене настає, коли починається суєта в магазинах і скрізь чути вибухи петард", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Вова Остапчук прямо в ліжку "підловив" дружину Христину з випивкою:" За старе взялася"

Як повідомляв "Знай.ua", помер директор Будинку вчених, де пройшла "голодна туса" з Заліско та Остапчуком

Знай.ua писав, Володимира Остапчука порівняли в шкільні роки і зараз: "Тепер зрозуміло, чому він боїться погладшати"