3 грудня закінчилося найромантичніше шоу осені в Україні "Холостячка". Багатьох шанувальників здивував вибір Злати Огнєвіч на Андрії Задворному.

Про перепетії фіналу "Холостячки" повідомляв Знай.uа.

Але ще до того, як зробити остаточний вибір, Злата дала інтерв'ю українському інтернет-виданню Jetsetter, де розповіла про новий етап своєї особистості після фіналу "Холостячки".

Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ
Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ

Злата поділилася інтимними подробицями і про саме шоу. Наприклад, вона спростувала ту інформацію, що на проєкті всі розмови і побачення прописані "за сценарієм".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Хочу підкреслити: ніхто ніяких сценаріїв мені не вручав і слова не прописував. І учасникам теж. Холостячка - справжнє, відверте, чесне реаліті, де чоловіки і я разом переживали і проживали ті обставини, в яких опинилися. Всі герої в проєкті поводяться саме так, як в цей час себе почувають."

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Якщо сценарію ніякого немає, то незрозуміло, чому не допускали в проєкт психолога Романа Свечкоренка. І чому, спочатку знавши, що він не розлучений, продюсери дозволили його участь. Про це розповів сам Рома, про що також повідомляв Знай.uа.

Злата поділилася, що проєкт багато чому навчив її, але найголовніший урок, який вона винесла - обирати себе.

"Відтепер Я вибираю себе, і як ніколи, уважно прислухаюся до своїх потреб, бажань, до внутрішнього голосу, що підказує мені, на що звернути увагу, від чого слід відмовитися. Серйозно працюю над своєю самооцінкою. А "Холостячка" відкрила мені ще більше жіночності і мудрості. Я переконалася в тому, що кожна людина потребує підтримки, любові, ласки і уваги."

Злата Огнєвіч. Фото: viva.ua
Злата Огнєвіч. Фото: viva.ua
Злата Огнєвіч. Фото: viva.ua

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла про те, чи був секс на Холостячці.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч вигнала Романа Свечкоренка з фіналу "Холостячки".