Зірка Мішель Андраде засяяла яскравіше після того, як дівчина стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка". Втім, і до цього підопічна Потапа епатувала публіку своїми витівками. Але, варто визнати, до епатажу Анни Трінчер їй ще далеко.

Однак, дівчина все намагається залучити публіку до себе в ТікТок, де нещодавно вона вирішила взяти участь в тренді, який набирає популярність. Пісня цього тренду багатьох відштовхує через матюки в бік матері. Але, Андраде, очевидно вирішила повторити за Надею Дорофєєвою, яка теж піддалася масовій течії і зняла відео до цього тренду.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Мішель Андраде в молочному теплому костюмі і білому топі з радістю мотиляє волоссям і тицяє середні пальці в камеру. Сподіваємося, вона розуміє слова пісні, адже в них говориться: "До біса тебе, і твою маму, і твою сестру, і твою роботу, і твою роздовбану машину, і те л*йно, яке ти називаєш мистецтвом. До біса тебе і твоїх друзів, яких я більше ніколи не побачу...".

@mishvirmish

Ууупс😁

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ abcdefu - GAYLE

У попередньому своєму ролику підопічна Потапа показувала, яку афірмацію вона читає, щоб підняти свою самооцінку. Спочатку вона нібито говорила з дзеркалом "Хто сексі? Я сексі", а потім стала здійснювати фрикційні рухи з камерою.

@mishvirmish

Утренняя аффирмация 😄

♬ sym - ciara

Нагадаємо, що Мішель Андраде розповіла, чим українські секонд-хенди відрізняються від іноземних.

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде проговорилася про нові стосунки і почала планувати весілля