Аркадіо Дель Валле підкорив шанувальників кумедним фото. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Модель з Бостона, яка знаходиться в США, важить понад 180 кілограмів і не збирається скидати вагу. Адже саме повнота зробила його знаменитим.

Зараз манекенник веде сторінку Instagram, на яку вже підписалося понад 23 тисяч читачів, надихаючи чоловіків не соромитися свого тіла. Чоловік демонструє яскраві образи і не соромиться позувати у відвертих нарядах.

4 грудня Аркадіо Дель Валле опублікував фотографію в соціальній мережі Instagram на темному тлі. Чоловік постав у картатій сорочці, яка відкрила його груди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Один день в одну мить", - повідомив він своїм шанувальникам.

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина з них захопилася сміливості чоловіки, які любить своє тіло і не боїться його демонструвати.

"Просто досконалість"; "Ти чортів красень";"Це все що ми можемо зробити, котик"; "Так приголомшливо😍 🔥", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею