Гелікоптер Мі-8, фото: mil.in.ua
Гелікоптер Мі-8, фото: mil.in.ua

У Лукашенка заявили про вторгнення України до Білорусі

Держприкордонкомітет Білорусі заявив що український військовий вертоліт Мі-8 під час навчань перетнув кордон і залетів на територію Білорусі. Свою заяву вони супроводили відеозаписом, на якому видно, як непізнаною вертоліт пролітає над дорогою.

Карантин, кадр з відео
Карантин, кадр з відео

Червоних зон з наступного тижня стане менше: МОЗ хоче "звільнити" 8-9 регіонів

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Глава Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко, в коментарі журналістам, 3 грудня 2021 року, повідомив про те, що наступного тижня з "червоної" зони можуть вийти цілих вісім або дев'ять областей. Про які саме регіони йдеться-міністр не повідомив. Однак питання буде розглянуто вже скоро.

Скрін, Instagram Маша Кравець
Скрін, Instagram Маша Кравець

Олена Кравець з "Квартал 95" показала, що вчудила її дочка Маша

Старша донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець веде досить тихе життя танцюриста і весь її вільний час зайнято цим. Іноді вона дозволяє собі гулянки з друзями, але не більше. Тепер же дівчина зважилася на ще більш зухвалий вчинок-увічнити своє улюблене заняття - і зробила татуювання на руці з текстом "Танцюй".

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

Мер'єм Узерлі з "Величного століття" знайшла собі "бабусю" з Росії, Хюррем повернулася

Нещодавно акторка приїжджала в Росію, де зустрілася з безліччю людей. І зараз відео з одним з таких "щасливчиків" з'явилося на TikTok акаунті, пов'язаному з життям акторка.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Українці поскаржилися Григорію Решетнику на вибір "Холостячки" Злати Огнєвіч

Відео з фіналу шоу опублікував Григорій Решетник на своїй Instagram-сторінці, на якій показав закохану пару. Зазначимо, що багато фоловерів досить критично поставилися до вибору співачки. У підписі до відео багато негативних коментарів.