Серіал "Емілі в Парижі", який вийшов на Netflix в жовтні минулого року, з першої серії закохав в себе мільйони глядачів по всьому світу. У тому, що другого сезону – бути, не сумнівався, здається, ніхто. На сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явилися знімки, присвячені приємній події-улюблені актори знялися для обкладинки глянцевого про моду і гламур.

Вже в грудні цього року вийде другий сезон серіалу "Емілі в Парижі", а поки що його персонажі позують в пуховиках, одягнених задом наперед – можливо, так вони хотіли заявити про»зворотний бік гламуру".

«Inside @glamourmag’s December issue. Behind the scenes of @emilyinparis Season 2 ... (всередині грудневого номера журналу glamourmag. За лаштунками другого сезону @emilyinparis...)", - підписала знімок на своїй сторінці Лілі Коллінз, яка зіграла головну героїню серіалу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«I hope you loved recording this season and had a lot of fun, I'm sure there's no shortage of talent! it could have been some recording errors for us to laugh! (Сподіваюся, вам сподобалося записуватися в цьому сезоні, і вам було дуже весело, я впевнений, що нестачі в талантах немає! це могли бути якісь помилки запису, щоб ми сміялися!) ",- просять їх віддані фанати.

"I'm on my way (я в дорозі)»," I say this a thousand times a day but I CANNOT WAIT!! I'm counting down the days until the big day (Я кажу це тисячу разів на день, але не можу чекати !! Я вважаю дні до справжнього великого дня)", - зізнаються інші глядачі.

Нагадавши, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" поділилася кадрами з дитинства: майже як Оля Полякова, але без кокошника

Також Знай писав, зірка "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз разом з коханим зробила те, про що мріє кожна: "Сон, все це"

Раніше Знай повідомляв, зірка " Емілі в Парижі "Лілі Коллінз заступилася за свою героїню:"вона не без гріха". Лілі Коллінз відверто розповіла, що думає про свою героїню