Відома українська співачка Ані Лорак частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно вона привітала з 10-річчям дочку Філіпа Кіркорова Аллу Вікторію, називаючи її "нашої" принцесою і бажаючи щастя і зростання всім в радість. Виконавиця виставила кілька знімків зі святкування, будучи сам зі своєю малятком, яка якось безпосередньо говорила, що сумує за батьком Муратом.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

"Привіт всім, новорічні зйомки тривають. Сьогодні буде захоплююче, дуже напружений робочий день. Слідкуйте в Stories", - каже вона в першому відео.

Ані Лорак їде в машині, в сонцезахисних окулярах - в грудні. З наступних відео можна зрозуміти, що артистка міцно закріпилася в статусі російської співачки, так як опинилася на сцені з багатьма зірками шоу-бізнесу з РФ. Але перед цим, вже опинившись в приміщенні-вона йшла до сцени, розставивши руки в сторони, як королева.
Біля неї можна помітити Сергія Лазарєва, Філіпа Кіркорова, Сергія Жукова, Діму Білана, Ларису Доліну, Володимира Преснякова, Артура Пирожкова, Софію Ротару і багатьох інших. Найбільше здивувала останній з названих артистів - українська співачка, яка вибрала свій бік і втекла в РФ.

А після цього, вже в іншому вбранні, в якому демонструється пишні груди, Ані Лорак вийшла до фотографів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак ніжно звернулася до доньки Філіпа Кіркорова: "Наша принцеса"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак отримала неймовірне задоволення, але не від Мурата: "Дуже несподівано"

Знай.ua писав, Ані Лорак показала, хто назавжди в її серці, забувши про Мурата і Лазарєва: "Назавжди будемо разом"