На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль і її колеги Наді Дорофєєвої в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. Цього разу в мережі посміялися над виступом Кароль на сцені шоу «Вечірній квартал» від студії «Квартал 95».

"Це я виступаю на сімейному святі, тому що мама пообіцяла 100 гривень. А це брат, якому вже пообіцяли приставку", - підписали смішний ролик його автори.

У сценці Тіна Кароль підписана як "я", а Олена Кравець – як «мама».

"Спасибі тобі, дорога, що так легко погодилася заспівати для нас на моєму вечорі. Будь ласка, дорогенька, заспівай! З Співай, як вмієш тільки ти", - каже Кравець тіні.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

На другому відео Тіна загадково посміхається в студії Радіо, слухаючи чужий виступ з її піснею» Поцілунок на фарт " - чоловік з хрипким голосом перетворив ніжну композицію в шедевр шансону.

«А це я погодилася заспівати. І мама, яка вже пошкодувала, що попросила мене заспівати», - додають автори ролика.

"Ось чому мене не просять співати. Хоча моя мама могла стати співачкою, мабуть розуміє, що це буде приблизно так само», - пишуть фанати Кароль.

Також Знай писав, Тіна Кароль показала, що вміє робити ротом, крім співу: лопнула за секунду.