З сусідньої Польщі, яку так сильно люблять українські заробітчани, прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в місті Скерневіце раптово помер українець, якого затримала поліція нібито за агресивну поведінку.

Про це стало відомо завдяки повідомлення польського видання wiadomosci.

Польська поліція, скріншот: YouTube
Польська поліція, скріншот: YouTube

Відомо, що чоловіка затримали в місті Скерневіце. Він, за словами поліції, поводився агресивно і вдарив палицею жінку, яка стояла на зупинці громадського транспорту і погрожував іншим людям.

Вгамувати чоловіка перед приїздом поліцейських вдалося оточуючим. Поліцейські наділи на нього наручники і посадили в автомобіль, щоб відвезти до відділку. Згодом з'ясувалося, що чоловік - 38-річний українець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За кілька хвилин чоловікові стало погано, було важко дихати, він втратив свідомість. Тоді правоохоронці викликали швидку, медики його реанімували. Однак, ще через годину чоловік помер.

"Буде проведено розтин, який покаже, чи перебував чоловік під дією будь-яких заборонених речовин", - сказали в управлінні в Лодзі. Були допитані свідки події та передані матеріали спостереження.

Раніше повідомляли, у Львові родичі розшукують чоловіка після 18 років очікування - "Поїхав на заробітки".

Як повідомляв Знай.uа, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.

Знай.uа писав, нові ціни змусять українців відмовитися від цукру: магазини завищують вартість в 1,5 рази.