Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка відрізняється життєрадісністю і енергійністю, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зовсім недавно вона розповіла про те, що їй разом з сім'єю вдалося вперше за останні довгі 10 років виїхати у відпустку, за кордон. Це не виходило здійснити з різних причин. Марічка опинилася в Єгипті, розповідаючи про правила в'їзду в цю країну.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Наприклад, там визнають всі вакцини, що використовуються в Україні. Можна не робити ПЛР-тест, якщо є сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу (COVID-19). А ось невакцинованим дітям і дорослим потрібен результат тестування, яке перевіряється при реєстрації на рейс в Україні і при в'їзді в Єгипет.
Але зараз, щоб злегка відпочити від робочої суєти, Марічка Падалко опинилася біля моря, демонструючи шикарну фігуру в купальнику.

" ще до наслідків all-inclusive😂", - пише вона в публікації.

Її колега Людмила Барбір відразу ж відреагувала і зробила комплімент, попутно заявляючи, що Марічка надихнула її скинути свій "all-inclusive".

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"Дуже гарно виглядаєте, будучи мамою 3-х", "Неймовірна богиня❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко вперше за 10 років зробила це всією сім'єю: "Ми вирішили..."

Як повідомляв "Знай.ua", Марічку Падалко "вигнав" з дому холодний і мокрий: вилетіла разом з чоловіком

Знай.ua писав, Марічку Падалко завалюють подарунками, поки чоловік в няньках з трьома дітьми