Олена-Крістіна Лебідь порадувала шанувальників оригінальним фото. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

5 грудня дівчина опублікувала фотографію поруч з автоматом з їжею і кавою. В очі кинувся яскравий одяг і в туфлях на високих підборах.

"Придумайте смішний підпис 😜 😜 😜 кращим (виберемо разом) - запишу відео-Привіт😘 ❤ ️ 🔥 камон, паліть!🔥 🔥 🔥 ",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Фолловери при цьому почали активно коментувати пост.

"Коли подружка сказала: Та ти сильно не вбирайся, ми до магаза і назад. І вона така:"; " коли колишній працює посусідству. Похід за кавою ️ ️ виглядає саме так😂"; " після клубу на роботу💃 💃 💃 💃 💃"; " одиночний пікет в Білорусі😍 😂 😂 😂"; " зараз буду витрачати 1000 ,яку дали за вакцину😂", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, щоОлена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.иа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею