Дарія Квіткова перемогла в 9 сезоні найромантичнішого шоу України "Холостяк". Але, найважливіше. що вона отримала з проєкту - це не тріумф, а кохання, знайдене з головним героєм шоу Микитою Добриніним.

За цей час пара встигла одружитися, купити квартиру, будинок, завести кошеня Каспера і народити чарівного сина Лева. Дивлячись на них і правда хочеться вірити, що на шоу можливо побудувати справжнє і чисте кохання.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото - https://www.instagram.com/kvittkova/
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото - https://www.instagram.com/kvittkova/

Однак, так райдужно буває не завжди... Після пологів пара переживала дуже складний період. Як сама зізнавалася Квіткова - вони були на межі розлучення. Не дивлячись на доволі юний вік (Даші всього 23 роки), дівчина змогла зберегти родину не без допомоги чоловіка.

Зараз закохані знову насолоджуються один одним і статусом батьків. Але Квіткова продовжує піднімати незручні теми в своєму телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Цього разу вона поділилася своїми думками з приводу критики оточуючих і своєчасного сигналу "стоп" для себе. Думку вона підтверджує прикладом з фільму "Поклик пекла".

"Іноді нам усім потрібно зупинитися. Зупинитися і подивитися на себе. Дуже часто ми забуваємо про свої помилки, тикаючи людям на їх помилкові кроки. Вчора додивилися серіал "Поклик пекла", може здатися, що серіал про фантастичних монстрів. Але він про реальних. Серіал про реакцію людей на події навколо. Як багато людей втратять свій розум і почуття власної гідності. Серіал відмінно показує ті жорстокості, які люди готові створити один з одним. Він оголює безумство ЗМІ і сором, який відчувають люди після отримання «вироку», а ще тих, хто спробує отримати з цього вигоду. Ідея серіалу жива. Починаєш аналізувати, а грішиш ти сам? А прийшли б монстри за тобою?"

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Дівчина дала маленький спойлер: в кінці виявляється, що всі люди рівні, світ не ділиться на чорне і біле. Під прицілом може виявитися будь-хто, а людину може врятувати тільки людина, і погубити теж, на жаль.

"Відразу хочеться зупинитися. Наповнитися добром, згадати що в житті головне і жити в любові", - підсумовує Даша.

Скріншот поста Дарії Квіткової
Скріншот поста Дарії Квіткової

Нагадаємо, що Нікіта Добринін розкрив, за що його полюбила Даша Квіткова.

Раніше ми повідомляли, що Даша Квіткова розляглася з молодим красенем, і це не Добринін.