Пшениця "підірвала" ціни на всі продукти: вартість злетіла до світового рекорду, вперше за 10 років.

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН поділилася досить неприємною статистикою, пов'язаної з підвищенням цін на продукти.

Був побитий світовий рекорд через пшеницю-ціни на молочні вироби збільшилися на 3,4% в листопаді через зберігається посиленого попиту на масло і сухе молоко. Виробники в цей час намагаються збільшити запаси в очікуванні дефіциту.

Найчастіше посівають пшеницею, nash.live
Найчастіше посівають пшеницею, nash.live

Переможниця "Холостяка" Даша Квіткова не витримала, Микита Добринін повинен це знати: "безумство і сором".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Даша Квіткова поділилася своїми думками з приводу критики оточуючих і своєчасного сигналу "стоп" для себе. Думку вона підтверджує прикладом з фільму "Поклик пекла".

"Іноді нам усім потрібно зупинитися. Зупинитися і подивитися на себе. Дуже часто ми забуваємо про свої помилки, тикаючи людям на їх помилкові кроки. Вчора додивилися серіал» Поклик пекла", може здатися, що серіал про фантастичних монстрів..."

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

Новий 2022 рік Чорного Водяного Тигра: скільки в Україні доведеться викласти за ялинку чи сосну

Свято не буде святом без ошатної ялинки з гірляндами. Головні ялинки в містах вже починають споруджувати і прикрашати, але українцям своїх домашніх красунь доведеться почекати, адже їх продаж почнеться з 15 грудня. А яких цін можна очікувати на них? Чи варто відкладати вже зараз або економити?

Продаж ялинок / скріншот з відео
Продаж ялинок / скріншот з відео

У державних школах з'являться спільні туалети без гендеру: викладачі ходитимуть окремо

Від державних навчальних закладів міста Чикаго дану міру зажадала адміністрація округу до середовища. У ряді шкіл з'явилися два спільних туалету з деякими стійлами.

«Ми хочемо зробити середовище якомога більш шанобливим та інклюзивним»,- сказав менеджер освітньої програми Карран Крос.

Шкільний туалет, скріншот: Youtube
Шкільний туалет, скріншот: Youtube

Українці готові порушувати закон і працювати без офіційного працевлаштування: дані Міжнародної організації

Пандемія коронавірусу підштовхує українців до ризикованого працевлаштування. МОМ разом з Агентством ООН з міграції в Україні замовили у Info Sapiens національне українське опитування, в якому взяли участь 5 228 не більше чотирнадцяти років з різних регіонів нашої країни.

Заробітчани, фото: скріншот з відео
Заробітчани, фото: скріншот з відео