Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, який відкрив факультет TikTok, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько шести мільйонів чоловік.

Якось зовсім недавно чоловік дав інтерв'ю, в ході якого розповів, що його любили критикувати журналісти. Однак, незважаючи на це, Він навпаки радить всім не звертати увагу на негативні висловлювання на свою адресу і насолоджуватися життям, не боячись ризикувати.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Зараз він поділився п'ятисекундним відео, де танцює з молоденькими дівчатами в Жовтих костюмах.

"Заряджаюся на понеділок😎 як пройшли ваші вихідні? Пишіть в коментарі👇", - пише Михайло Поплавський в публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Публікацію за три години подивилися понад 30 тисяч разів. У коментарях можна помітити, в основному, одних і тих же користувачів, які залишають однотипні повідомлення, щоб привернути увагу.

Скрін, відео YouTube Поплавський
Скрін, відео YouTube Поплавський

"Ви надзвичайно позитивна людина🔥", "Дуже класно😍", "Дуже приємно дивитися на Вас🔥", "Шикарно😍 Нереально😍 я в захваті від Вас і Ваших публікацій", "Вихідні пройшли на позитиві!", - пишуть вони.

Нагадаємо, Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва та Віктора Павлика до своїх студенток, а вони і раді: "Було круто"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський запропонував змінити гімн "Ще не вмерла України...." на свою пісню, земляки сміються: "Ваша пісня і так гімно"

Знай.ua писав, Павло Зібров запалив з Анною Трінчер перед мільйонами українців за "бажанням" Поплавського: "Вже в розпалі"