Старша донька відомої співачки Олі Полякової, що стала популярною блогеркою, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 175 тисяч чоловік.

Зовсім недавно Маша ділилася знімком, запитуючи у фоловерів-на скільки балів від одного до 10 вона схожа з самою, а перед цим показувала купальник, використовуваний нею на відпочинку, коли вони сім'єю літали на Мальдіви.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

А зараз вона виклала відео в TikTok з досить дивним підписом, що стосується її батька. Вона використовувала дуже популярну пісню Imagine Dragons і JID - "Enemy", яку на Youtube прослухали більше 43 мільйонів разів.

"Донька мільйонера, яка насправді і вкокошила свого татуся", - написала Маша Полякова, змінюючи емоції на обличчі, приховуючи його за рукою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"Що там у Вас з Ванею?", "Красуня", "В сенсі укокошила?", "Треба твою маму попередити", "Iдеальна", "Ти така оху*нная", "Її мама Оля Полякова", - пишуть користувачі в коментарях.

@mashapolyakova1

#viral

♬ Enemy - from the series Arcane League of Legends - Imagine Dragons & JID & Arcane & League Of Legends

Нагадаємо, донька Олени Кравець з "Квартал 95" страждала ночами, поки мама працювала на концертах: "У мене почалися проблеми"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова розповіла про серйозну хворобу, від якої вона вічно відмахується: "Я не повинна поправитися"

Знай.ua писав, Оля Полякова менше схожа на себе, ніж її донька Маша: "Чому їх дві"