У всьому світі проходить боротьба жінок за рівноправність і вона увінчується успіхом. Своєрідна боротьба чоловіків і жінок проходить і на Новому каналі в шоу "Хто зверху".

Незмінними ведучими якого є Леся Нікітюк та Сергій Притула, а улюбленим конкурсом усіх українців - "Правда/брехня", де можна дізнатися багато цікавого про зірок.

Цього разу "зіштовхнули лобами" Славу Дьоміна і Олену-Крістіну Лебідь, наречену Павла Розенка.

Завданням Слави було вгадати, чи правдиву історію про себе розповість ведуча "Аферисти в сітях". Олена-Крістіна здивувалася всіх присутніх заявивши, що вона знає мову кіз.

Дьомін впевнено сказала, що це правда.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слава Дьомін, скріншот з відео
Слава Дьомін, скріншот з відео

"Де я, а де кози...Бееее... Насправді у мене була бабця, у якої були кози. Але це не означає, що я розуміла, що вони говорять. Але на той момент я знала, що таке "тролінг". Тому я просто підходила за хату і робила "беее". Можете реально погуглити, це звучить стовідсотково так, як роблять кози, навіть тональність та ж. І бабуся з відрами бігла поїти кіз, а коза мені відповідала".

І так, це виявилося правдою, як би дивно це не звучало.

Нагадаємо, що Олена-ХКрістіна Лебідь перетворилася на спокусливу "Снігуроньку" біля жердини.

Раніше ми повідомляли, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала мишу у винограді з магазину.