Українці іронізують під час реакції Андрій Данилко з шостого випуску маска. Відповідне відео з'явилося на Тікток-порталі usermariagnatovich.

Популярний український артист є одним з харизматичних зіркових детективів грандіозного шоу-детектива " Маска "на телеканалі" Україна". У шостому випуску другого сезону гіпершоу продемонстрували вокальні та артистичні здібності п'ятеро учасників, серед яких був чарівний білий Тигр, Мухомор, веселий Джміль, романтична горила і епатажний Скандал. Всі учасники без винятків підкорили зіркових детективів.

@usermariagnatovich

Андрій Данилко - як стан душі😁😆 #маскашоу#навчання#данилко#лайкитикток#рекомендации

♬ оригінальний звук - M.Gnovenie

Мухомор тоді виконав пісню Вєрки Сердючки"Гуляночка". Дане виконання настільки надихнуло зіркових, що вони пустилися в танок. І тільки Андрій Данилко залишився на місці, не реагуючи свою пісню. Попри це Ольга Полякова спробувала потанцювати з ним і навіть взяла його за руки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

"Я тебе благаю, відчепіться, відчепіться від мене", - говорив український актор сміючись.

Реакція знаменитого актора і співака, виконавця ролі Вєрки Сердючки стала мемом. На Тіктоку з'явилося це відео з підписом: "іспити, заліки, Магістерська. Тим часом я".

Нагадаємо, Андрій Данилко пояснив, чому не знімає чорну маску: "мене лаяли". Артист відповів на найпопулярніше запитання глядачів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Данилко сховався від усіх з мамою Вєрки Сердючки: "А я милого узнаю по колготкам". Андрій Данилко обрадував багатьох шанувальників шоу "Маска", заявивши, що Новорічний випуск вже записаний-так що українські телеглядачі можуть готуватися до незабутньої ночі разом з улюбленим шоу

Також "Знай.ua" писав, Андрій Данилко ніжно привітав "маму" Вєрки Сердючки: "схиляюся перед...". Інна Білокінь, яка відома в ролі мами Вєрки Сердючки, святкує День Народження сьогодні.