Улюблене мільйонами українців шоу "Маска", де зірки шоу-бізнесу ховаються під різними костюмами, щоб загадково заспівати відомі композиції, продовжується. Справа в тому, що з'явилася інформація так би мовити на "майбутнє". Творці проєкту та учасники вже встигли записати новорічний випуск.

Популярний український артист Андрій Данилко, якого знають і люблять в образі Вєрки Сердючки розповів про це рано вранці на своїй сторінці в Instagram. Справа в тому, що швидше за все, випуск записували не одну ніч.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Данилка в мережі Instagram.

Публікація Андрія Данилка, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Данилка, скріншот: Instagram

"Зйомку новорічного випуску "Маски" завершено!", - коротко підписав публікацію Андрій Данилко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Андрій Данилко опублікував знімок зі знімального майданчика, на якому можна помітити, як робота "кипить". Віддані шанувальники Данилко і шоу "Маска", де артист виступає в ролі журі, можуть помітити на свіжому кадрі різних учасників знімального процесу, від помічників і швидше за все до самих режисерів.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто відзначити той факт, що шанувальники Андрія почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також активно коментувати публікацію. Люди заявили, що вже з нетерпінням чекають на спеціальний випуск, адже там може бути багато всього цікавого.

Раніше повідомляли, Андрій Данилко ніжно привітав " маму "Вєрки Сердючки: "Схиляюся перед...".

Як повідомляв Знай.uа, виглядає однорічної дочки: Оля Полякова заради шоу "Маска" скинула пару років, трендовий шаховий наряд допоміг.

Знай.uа писав, Андрій Данилко пояснив, чому не знімає чорну маску: "Мене лаяли".