Стало відомо про те, що в мережі з'явився тизер спеціального епізоду Гаррі Поттера. Називається він "Повернення в Хогвартс", і присвятили його творці 20-річчю франшизи.

Стрімінговий сервіс HBO Max випустив перший трейлер спеціального епізоду "Повернення в Хогвартс", який приурочений до 20-річчя виходу першого фільму.

У новому короткому ролику можна побачити улюблених героїв фільму. Наприклад, Роббі Колтрейн, який зіграв Хагріда, а також Меттью Льюїс, що зіграв Невілла Долгопупса. Вони отримують листи з емблемою і печаткою Хогвартсва, а ось актор, що зіграв батька Рона Візлі сідає на поїзд.

Показали й інших акторів, що знімалися в картині, але їх видно побіжно, щоб не розкривати всіх карт відразу. Всі вони поспішають на спеціальну платформу 9¾, звідки і починалася подорож в школу чарівництва і чарівництва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спеціальний випуск вийде на екрани вже 1 січня 2022 року. У ньому покажуть різні інтерв'ю з більшою частиною акторів, які встигли значно змінитися за цей час.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

Побачать глядачі і улюблених головних персонажів, серед яких Деніел Редкліфф (Гаррі Поттер), Емма Уотсон (Герміона Грейнджер) і Руперт Грінт (Рон Візлі), Том Фелтон (Драко Малфой), Джеймс і Олівер Фелпс (Фред і Джордж Візлі).

Гаррі Поттер, фото з вільних джерел
Гаррі Поттер, фото з вільних джерел

А ось письменниця Джоан Роулінг, яка і створила цілу серію книг про Гаррі Поттера не потрапила в спеціальний епізод, і причиною цьому скандальні висловлювання.

Нагадаємо, що невинна історія про Гаррі Поттера перетворилася на світовий скандал

Раніше повідомлялося, що Джоан Роулінг загрожує небезпека: армія трансгендерів переслідує автора "Гаррі Поттера"

Також, у мережі показали, в якій компанії проводить час Емма Уотсон.