На особистій сторінці в соцмережі Instagram української блогерки Анастасії Покрищук, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, з'явився новий запис.

На фото Анастасія Покрищук стоїть перед величезним дзеркалом в повний зріст, і милується на себе. Вона одягнена в Чорне Худі і такого ж кольору шкіряні штани. На голові у колишньої пацанки, пофарбувала волосся в малиновий колір, чорна бейсболка з написами на лобі і кленовим листом на потилиці.

Дівчина дивиться на себе і посміхається. Помітно, що вона цілком задоволена своєю зовнішністю. Судячи з геотегу, любителька епатувати публіку знаходиться в київських Осокорках. У неї також видно мікрофон-можливо, вона була ведучою якогось свята.

"Як справи, пацани?» ,- підписала блогерка своє нове фото.

"Як себе почуваєш сьогодні?",- запитали у неї в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram Покрищук
Скрін, Instagram Покрищук

"Х*йня знову ... я вже йду на поправку, начебто», - відповіла блогерка, у якої 900 тисяч передплатників в YouTube і стільки ж шанувальників в TikTok.

"А хера ти тепер до пацанів звертаєшся", "Поправляйся швидше, сумуємо без тебе", "Як воно з головою? Судячи з тюнінгу, не лади», - додають коментатори.

Раніше повідомляли, зірка Instagram Покрищук розповіла, що подарувати коханому в новорічну ніч: "Х*й за щоку, зал*пу за комір..."

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Настя Покрищук показала, що у неї спільного зі Світланою Лободою: "Зирять, як на диво-юдо".

Знай.uа писав, перероблена пацанка Покрищук знайшла у себе черговий недолік: "Але все одно ідеальна".