Відома українська модель плюс сайз, а також володарка натурального 15-го розміру грудей, Міла Кузнєцова любить радувати своїх шанувальників різними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч людей. Також дівчина веде активно свій аккаунт в соціальній мережі TikTok, де із завидною регулярністю виставляє нові відеоролики.

А зараз дівчина засвітилася в компанії не менш відомої блогерки і "пацанки" Анастасії Покрищук.

Так, Міла Кузнєцова показала, як відпочиває разом зі своєю подругою Анастасією Покришук, яка має вельми епатажну зовнішність.

Відомо, що дівчата провели день на автодромі "Феофанія" спостерігаючи справжнє дріф-шоу.

На ролику Міла і Анастасія відпочиваючи на кріслах-мішках вирішили трохи покривлятися на камеру, а також показати непристойні жести.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Стежу за тобою",- підписала Відеоролик дівчина.

@slezhuzatobou

♬ som original - Rafaela Winchester G

Відомо, що це вже не перше загальне відео дівчат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перероблена " пацанка "Покрищук потрясла своєю" Кім " після пластичної операції. "Пацанка" виконала спокусливий танець і потрусила не тільки волоссям, але і сідницями в обтягуючих чорних штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа " Ммула Кузнєцова з 15-м розміром ледь натягнула на гігантські груди леопардову сукню: "Максимально". На цей раз Міла Кузнєцова здалася в досить спокусливому і яскравому вигляді.

Також «Знай.иа " писав, що Перероблена " пацанка "Покрищук перетворила подругу в свою копію:"розминаємо губки". Губи у дівчини вийшли не менше, ніж у самої Покрищук