Відома українська ведуча "Сніданок 1+1" Людмила Барбір зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч осіб.

30 Листопада 2021 року їй виповнилося 39 років. У зв'язку з цим святом, українці відправили їй сотні компліментів і привітань. І вона просто не змогла стриматися, щоб не подякувати їм за такі теплі слова. Її фанати, за її ж словами, подарували їй крила, неймовірну мотивацію і натхнення.

Людмила Барбір, фото: Instagram
Людмила Барбір, фото: Instagram

А зараз на офіційній сторінці телеканалу виставили дві її фотографії, щоб запитати - в якому образі Людмила Барбір подобається українцям найбільше.

"Ведуча ранкового шоу @snidanok в неймовірно красивих вишиванках❤️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак більшість користувачів просто не змогли вибрати один із запропонованих варіантів.

Людмила Барбір, instagram.com/liudmila.barbir
Людмила Барбір, instagram.com/liudmila.barbir

"Дуже складно вибрати! Красиво все", "Людмила в будь-якому образі чарівна", "Які круті сукні👏!", "2, але перший теж класний❤️", "Їй все йде!", "Шикарна🔥", "Люда, ви безумовно номер один, а образ мені більш до вподоби номер два", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, багатодітна мама Марічка Падалко показала ідеальну фігуру на "заздрість" Людмилі Барбір: "Ще до all-inclusive"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча 1+1 Людмила Барбір відзначає день народження, колеги згадали кумедні моменти: "Зламали телефон і накричали на Сенічкіна"

Знай.ua писав, зірка "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір показала справжній дух "Сімейки Адамсів": "Заговорить моїм голосом"