Найяскравіша блондинка України, співачка та любителька розкішних костюмів Оля Полякова не перестає тішити своїх прихильників епатажними образами. Красуня має мільйонну аудиторію в соцмережах, а нещодавно стала суддею в популярному шоу «Голос країни».

На сторінці проекту влаштували битву модних образів довгоногої красуні.

«Оля Полякова @polyakovamusic завжди дивує шанувальників своїми розкішними сукнями. Який образ тренера нового сезону «Голосу країни» тебе вразив найбільше? Залишай відповідну цифру у коментарях», - підписали повідомлення автори допису.

Скрін, Instagram Полякова "Голос країни"
Скрін, Instagram Полякова "Голос країни"

На першому знімку Полякова в тісній чорній сукні із цікавим декольте. Вона схожа на чаклунку Маліфісенту із однойменного фільму, яку зіграла Анджеліна Джолі. На другому фото вона в срібній сукні та незвичному головному уборі з пір’я.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Другий look трохи схожий на образ Меліфісенти», «Ви намагаєтесь замінити Тіну? Ця співачка і Тіна як небо і земля», «Тіна чудова, але Оля теж офігенний артист, вона оперна співачка. Тіну ніхто заміняти не хоче, вона сама пішла», - коментують побачене прихильники телешоу.

Нагадаємо, що "Щасливі люди": Оля Полякова перейшла на українську, земляки оцінили: "Шикарна вийшла п*рно-зірка". Полякова приїхала на радіо, аби розповісти про фільм та про дуетний кліп із Дзідзьо.

Як повідомляв Знай.uа, Олег Винник вперше розповів про своїх дітей, але проігнорував Олю Полякову.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо: "Готую обличчя..."