Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Фінал другого сезону вже позаду і вибір Злати вже озвучений на всю країну - найбільше в душу і серце дівчини запав Андрій Задворний. Але, не всім такий вибір сподобався і багато українців без сорому засудили співачку. Звичайно, вона не змогла промовчати і вирішила відстояти своє рішення.

Злата заявила, що спочатку вона не хотіла вгодити всім глядачам, а просто слідувала своєму серцю, яке привело її саме до Андрія. Також артистка додала, що всім варто дочекатися пост-шоу "Холостячки" і тоді всім все стане ясно.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Я не можу і не хочу задовольняти бажання мільйонів. Я зробила свій вибір, правильний він чи ні - покаже час. Я відкрилася максимально вам. Я була собою і слухала серце. Напевно, тому така бурхлива реакція на мій вибір", - написала співачка.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Нагадаємо, Злата Огнєвіч "оголилася" перед українцями після фінального вибору на "Холостячці": "Суцільна постановка"

Як повідомляв Знай.uа, українці поскаржилися Григорію Решетнику на вибір "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Більше дивитися не буду"

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Холостячки" Андрій Задворний не повірив Златі Огнєвіч: "Жах, а не вибір"