Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік. Також вона має аккаунт в Тікток, де на неї підписано 19,5 тисячі фоловерів.

Маша часто ділиться подробицями своїх буднів, показує закулісся репетицій панк-рок гурту "Шви", рекомендує фанатам різні заклади і повідомляє про свої переваги, і просто показує своє життя, як воно є.

Фото зі сторінки Маші Полякової
Фото зі сторінки Маші Полякової

Цього разу 16-річна Маша розмістила тривожну Insta Stories. Дівчина заявила, що вона пролежала на стаціонарному лікуванні в лікарні протягом трьох днів, але причину своєї госпіталізації не повідомила. Можливо, це було планове обстеження, або ж терміновий виїзд - ніяких подробиць від молодшої Полякової фанати не дізналися.

На опублікованому кадрі Маша натягнуто посміхається і піднімає великий палець вгору, показуючи тим самим своє схвалення. У підписі до знімка вона жартівливо і саркастично заявила, що її місія виконана - пролежати в лікарні три дні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Маша Полякова
Скріншот з Insta Stories, Маша Полякова

Раніше ми писали про те, що донька Олі Полякової "укокошила" батька-мільйонера і навіть не ховається: "Треба маму попередити"

Нагадаємо, що Оля Полякова менше схожа на себе, ніж її донька Маша: "Чому їх дві"

Як повідомляв Знай.uа, донька Олі Полякової убила наповал стрункою фігурою в купальнику, перевершила маму і тут: "Модель"

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової Маша в 16 знайшла свого ідеального, доросла не по роках: "Вся в маму"