Другий трейлер фільму Морбіус був опублікований на ютуб-порталі Sony Pictures.

Супергеройський фільм жахів вже зараз інтригує шанувальників. Про кіно відомо не так багато, але трейлери фільму збирають величезну популярність. Світова прем'єра фільму запланована на 28 січня наступного року.

6 грудня з'явився другий трейлер, який зібрав мільйон переглядів в першу добу. Як повідомляє компанія Sony Pictures, в основі сюжету фільму трагедія анігероя Майкла Морбіуса.

Він небезпечно хворий рідкісним захворюванням і хоче допомогти таким же нещасним і вирішується на відчайдушний крок. У підсумку всередині Морбіуса "вивільняється темрява" і він перетворюється на вампіра.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Чи зможе добро перемогти зло-або Морбіус поступиться своїм таємничим новим спонуканням?",- йдеться у підписі до трейлера фільму.

На відео показаний процес перетворення героя Джареда Лето в вампіра.

Ця сцена хороша у багатьох відношеннях. Трансформація виглядає настільки комічно точною. Морбіус виглядає таким хворим. Його сили такі круті і сильні. Особистість Морбіуса, коли він перетворюється на вампіра"; " найкраще в цьому те, що ви можете його побачити !!!! Він рухається як тінь, але насправді ви чітко бачите, як він стрибає і рухається !!! Поки що Sony рухається до успіху!",- повідомляють коментатори.

Нагадаємо, любовний трикутник "Емілі в Парижі": чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті бореться з раком 4-ої стадії: "Люди списуються з рахунків"

Знай.ua писав "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем