У соціальній мережі показали вражаючий знімок 21-річної дочки відомого американського актора Вілла Сміта. Дівчину можна побачити в новому непередбачуваному вигляді - вона Лиса.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

Молоду дівчину можна побачити в дуже короткій спідниці і з новою зачіскою. Вона стоїть біля гітар, щоб позувати перед камерами для дивного кадру.

"Красуня Віллоу Сміт, 21 - річна дочка Уілла Сміта, вразила всіх своїм Екстра коротким аутфітом", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що образ 21-річної Віллоу Сміт - дуже несподіваний і дивовижний. Багатотисячна аудиторія, яка стежить за життями знаменитостей, не змогла приховати свого подиву. Публіка, яка гортала пости про знаменитостей не змогла пройти повз, щоб не залишити коментарів зі своєю думкою.

"Схожа на молодого Тіматі", "тут ніби сам Вілл в спідниці", "Не розумію чому діти знаменитостей так себе спотворюють. Лисина, коротка стрижка, одяг..", "Якщо згадати як ми ходили на першому курсі в мороз,то у неї наряд максі", "я думала це молодий Тіматі", "Я не можна по-російськи написати просто "дівчинка в короткій спідниці".. Не?", "Я думала це віл....", "Та це на мою і є вілл)))", "у чому разючість", "відмінний аутфіт!!! Практично!", "Поч вона Лиса", - пишуть коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про чоловіка Джекі Чана.

Нагадаємо, що худа Анджеліна Джолі зачарувала публіку в розкішній сукні.