Ще цього літа компанія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером біографічного фільму "Король Річард". Вже через кілька місяців на великі екрани виходить художній фільм про сім'ю Вільямс.

Головну роль у спортивній драмі режисера Рейнальдо Маркуса Гріна зіграв Вілл Сміт. Саме батько сімейства, Річард, стане відправною точкою і найважливішим чином картини.

До слова, тепер шанувальники знають, навіщо Вілл так погладшав. Саме трансформації допомогли акторові в соцмережах запустити цілий флешмоб з "великими пузиками".

Вілл Сміт, фото: Instagram
Вілл Сміт, фото: Instagram

Однак повернемося до фільму. Картина заснована на реальній історії Річарда Вільямса і його сім'ї. У центрі сюжету - батько світових легенд тенісу, який ще до народження дочок зумовлює їхнє майбутнє.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кадр з трейлера "Кароль Річард", скріншот: YouTube
Кадр з трейлера "Кароль Річард", скріншот: YouTube

Він складає план розвитку на 78 сторінках і, незважаючи ні на які труднощі, приводить його до виконання. Не маючи тренерської освіти і слабо розбираючись в тенісі, Річард зумів виростити зі своїх доньок перших ракеток світу і спортивних ікон.

Вінус і Серена самі виступили виконавчими продюсерами фільму і брали участь у виробництві картини. Вінус під час інтерв'ю на одному з ток-шоу висловилася про реалістичність фільму: "Це дійсно про мого батька і про те, як він буквально змінив гру, про те, як все це починалося.

На роль батька дівчаток затвердили Уїлла Смітта, проте ще на стадії кастингу актор встиг потрапити в скандал. Коли його ім'я було названо в числі головних претендентів на роль батька спортсменок, прогресивна громадськість назвала його "недостатньо чорним".

Раніше повідомляли, Netflix продовжив серіал "ти" ще до прем'єри нового сезону: чим здивує "романтик" Джо цього разу.

Як повідомляв Знай.uа, "Свати-7" повертаються на екрани після 10 років перерви: кого побачимо в новому сезоні, окрім Валюхи і Мітяя.

Знай.uа писав, фанатів "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна.