Всесвітньо відома акторка Анджеліна Джолі з'явилася на публіці разом зі своїми доньками. Її зовнішній вигляд підкорив шанувальників по всьому світу, і не втрималася навіть Донателла Версаче.

На сторінці дизайнера в соціальній мережі Instagram з'явилися кадри актриси в наряді, який спеціально був підготовлений для неї модним будинком Версаче.

Справа в тому, що днями в Римі відбулася прем'єра фільму "Вічні", в якому взяла участь сама Анджеліна Джолі.

На червоній доріжці вона з'явилася зі своїми дітьми. До столиці Італії вона приїхала з 13-річними Ноксом і Вів'єн, 16-річною Захаров, А також 15-річною Шайло, але, при цьому, на червоній доріжці помітили тільки двох.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер перейдемо до вбрання, який був зроблений спеціально для актриси. Це сріблястий наряд Atelier Versace, який привертав на себе увагу кожного.

"Анджеліна Джолі - богиня в Versace на прем'єрі Вічних сьогодні в Римі ♥ ♥ ️ 🤍 @angelinajolie" - підписана публікація на сторінці Донателли Версаче.

Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube
Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube

Незвичайною деталлю образу стало волосся актриси. Це прямі Нарощені волосся, які викликали неоднозначну реакцію. Справа в тому, що було видно, що це не справжнє волосся, тому багатьох збентежив цей фактор.

Анджеліна Джолі в молодості
Анджеліна Джолі в молодості

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Вічні" відбудеться в Україні вже 4 листопада, і кожен бажаючий зможе подивитися цю картину з актрисою. Однак, лише в тому випадку, якщо не будуть введені додаткові обмеження, при яких в кінотеатри будуть пускати тільки вакцинованих, або ж по тесту.

Нагадаємо, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони

Як повідомляв Знай.ua, зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч

Знай.ua писав, Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених