Відомий український телеведучий Даніель Салем покликав у гості популярного виконавця і свого товариша Потапа, щоб напоїти його своїм чаєм.

Про це стало відомо завдяки новій публікації чоловіка в соціальній мережі Instagram. По всій видимості вони знімали спеціальний сюжет для програми "Зірковий шлях"на телеканалі "Україна", і частину з випуску чоловік вирішив показати шанувальникам заздалегідь.

Там вони з Потапом приготували чай, який, по всій видимості не дуже вдався. Як тільки спробували цей напій, відразу ж скривилися: "Зазвичай ми це робимо не чаєм. Огидно. Ммм, цілковита ху**а".

Далі Даніель почав говорити про те, що цей чай заварюється мінімум дві години, і Потап почав відразу грати, мовляв смак змінився на краще, але, зрощу зрозуміло, що це абсолютно не так.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Є люди з якими просто легко і по справжньому ! Дивитися @zirkovyi_shlyah щосуботи, я там псую життя своїм друзям своєю присутністю і огидні чаєм !!!😂😂😂😂 @realpotap бро це був прекрасний ранок ⚡ ⚡ ️ соррі за чай 😂 😎 " - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Хихотіння�🔥🔥🔥😂😂😂😂�";

"😂❤️";

"😂 😂а хрюканя бомбезне🔥";

"😂Піу";

"Ваша міміка безцінна😂 😂 вже 3-и рази переглянула😂 🤣 😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Потап перетворив Женю Кошового з "Кварталу 95" на старого, як Стас Боклан

Раніше повідомлялося, що Потап зненацька застав Настю Каменських за дивним заняттям

Також, Потап знайшов заміну Насті Каменських: улюблениця Melovin Ліза Русина вміло заманила продюсера дупцею