На особистій сторінці в «ТікТок» відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

"Відео - я і келих, і більше нам ніхто не потрібен. Дякую @cl_ukraine.official @riotcharlie @aleks_video4k ви круті, обожнюю з вами працювати. І окремо спасибі @cloudkiev, що дозволили мені лазити по барних стільцях", - написала вона.

У ролику Анастасія Покрищук з рожевим волоссям з келихом вина в руках танцює під пісню Брітні Спірс «Toxic». Вона сидить на барній стійці, крокує по стільцях, курить кальян і спокусливо крутить стегнами.

Коментатори залишили суперечливі відгуки з приводу того, що відбувається в кадрі. Одні в захваті від танцю самої переробленої з Пацанок, а інші вважають, що в ній немає ні краси, ні граціозності.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Настена, кліп бомба", "А музика то яка, прям атмосферу всю передають", "Це що, трейлер якогось блокбастера, на який вже продані всі квитки на місяць вперед?", "А мені розрізи на штанях подобаються", - пишуть шанувальники Покрищук.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Раніше повідомляли, зірка Instagram Настя Покрищук вже не впізнає себе в дзеркалі: "Як справи, пацани?"

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Настя Покрищук показала, що у неї спільного зі Світланою Лободою: "Зирять, як на диво-юдо".

Знай.uа писав, перероблена пацанка Покрищук знайшла у себе черговий недолік: "але все одно ідеальна".