Популярний український хореограф, танцюрист і переможець шоу "Танці з зірками" Євген Кот дуже любить порадувати тисячі шанувальників яскравими кадрами з життя, а особливо зі своєю коханою. Цього разу танцюрист похизувався чарівними кадрами з райського курорту.

Найцікавіше те,що Євген Кот, нібито в знущальному стилі запитав у своїх шанувальників, хотіли б вони так само зустріти захід.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Кота в мережі Instagram.

Публікація Жені Кота, скріншот: Instagram
Публікація Жені Кота, скріншот: Instagram

"Хотіли б так зустріти захід? А якщо по іншому то пишіть як саме! Я хотів би частіше, особливо взимку, зустрічати такі заходи!", - пише Євген Кот.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як Євген Кот, який тільки недавно розповів, що його автомобіль потрапив у ДТП, в білосніжному халаті разом зі своєю коханою, зустрічає Захід. Можна також побачити прекрасні келихи, невідомо тільки чим вони наповнені, а також чудові невеликі хвилі.

Передплатники почали відразу ж коментувати свіжі кадри. Ось, що пишуть фанати Євгену Коту: "Я люблю дивитися заходи сонця", "Так, можна так?", "Так хотілося б", "Я б дуже хотіла зустріти захід поруч з коханим, і не важливо де, вдома в теплому пледі з видом на море, або на березі в теплу пору доби...", "Круто, дуже романтично", "ще й питаєте", "Це ж ідеально".

Раніше повідомляли, Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом: "Нудить".

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кот проміняв дружину на Ксенію Мішину: "Мені дуже подобається".

Знай.uа писав, Ксенія Мішина після розриву з Еллертом повернулася до одруженого дружині Коту - "Чарівна казка".